راهنمای delete کردن اکانت facebook Reviewed by Momizat on . سلام به همه کاربران سایت پی سی نیوز در این پست قرار داریم مطلاب بروز شده درباره راهنمای delete کردن اکانت facebook را برای شما به اشتراک بگذارم امید وارم که مور سلام به همه کاربران سایت پی سی نیوز در این پست قرار داریم مطلاب بروز شده درباره راهنمای delete کردن اکانت facebook را برای شما به اشتراک بگذارم امید وارم که مور Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش » راهنمای delete کردن اکانت facebook

راهنمای delete کردن اکانت facebook

سلام به همه کاربران سایت پی سی نیوز در این پست قرار داریم مطلاب بروز شده درباره راهنمای delete کردن اکانت facebook را برای شما به اشتراک بگذارم امید وارم که مورد پسند شما عزیزان باشد

 

شما می توانید به دو صورت اکانت خود را از دنیای فیس بوک حذف کنید. روش غیرفعال کردن در واقع روشی است که به شما این امکان را می دهد که به راحتی، اکانت و محتویات آن را دور از دسترس کاربران قرار دهید و هر بار که خواستید دوباره وارد آن شوید و اکانت را فعال کنید. اگر قصد مهاجرت از فیس بوک به طور موقت دارید به شما deactive کردن را پیشنهاد می کنیم که روشش به صورت زیر است:

به بخش تنظیمات فیس بوک خود بروید و گزینه Security را از سمت چپ کلیک کنید تا صفحه Security Settings باز شود. به انتهای آن دقت کنید:

 

 

 

روی گزینه ای که مشخص شده است و در کادر نارنجی قرار دارد کلیک کنید تا روند غیرفعال کردن فیس بوکتان را در دست گیرید:

بعد از این باید با پیام زیر مواجه شوید:

در اینجا علت خارج شدن از فیس بوک را مشخص می کنید و می توانید با کلیک بر گزینه confirm و بعد وارد کردن کلمه عبور خود اکانت خود را غیر فعال کنید. اما اگر واقعا فیس بوک را مفید نیافته اید می توانید به راحتی، کلیه محتوا و اکانت خود را حذف کنید.  تنظیمات محدودیت Timeline و تگ ها در facebook می تواند برای شما بسیار مفید باشد

اما فیس بوک توصیه می کند قبل از هرچیز یک کپی از اطلاعات وارد شده تان را در اختیار بگیرید. خود فیس بوک یک کپی از اطلاعاتتان را با دانلود کردن در اختیارتان قرار می دهد.

برای این کار بعد از دی اکتیو شدن وارد اکانت شوید و از بخش تنظیمات و گزینه download محتوایتان را دانلود کنید. و بعد اقدام به حذف کنید.

برای حذف هم کافیست روی لینک انتهای این مقاله کلیک کنید و بعد از باز شدن لینک به صورت زیر:

 

 

 

 

با کلیک بر روی کادر آبی می توانید وارد مرحله نهایی حذف اکانت خود شوید:

 

 

 

 

اینجا باید با وارد کردن پسورد و کلمه امنیتی ok را بزنید :

 

 

 

 

بعد از ok زدن به شما هشداری داده می شود که اکانت شما غیر فعال شده است و تا ۱۴ روز دیگر اگر اکانت را مجددا فعال نکنید حذف خواهد شد. بدین صورت اگر قصد بازگشت دارید فقط دو هفته فرصت دارید و در غیر اینصورت بعد از ۱۴ روز به طور اتوماتیک اکانت شما حذف خواهد شد.

هشدار: توجه کنید که بعد از حذف شدن به هیچ طریق اکانت و اطلاعات شما قابل بازیابی نخواهد بود.

 

درباره نویسنده

تعداد نوشته ها : 1085

ارسال یک دیدگاه